2D & 3D Animatie

Een animatie video is een krachtige manier om een boodschap te communiceren. Met een animatie video bereik je je doelgroep op een heldere en creatieve wijze. Een animatie video is een prachtig middel waarmee een stevige klantenbinding en daardoor meer exposure en conversie wordt bereikt

2D Animatie

Een 2D Animatie geeft een inzichtelijk beeld in een Bedrijfsproces, product of dienst. Binnen 1 minuut kunt u uw business verhaal op een originele, simpele en effectieve manier uitleggen aan uw doelgroepen. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gesneden Business to Business 2D animaties.

3D Animatie

Niets hoeft verborgen te blijven in een 3D animatie. Of het nu gaat om een logo dat plotseling ook een achterkant heeft gekregen, of om geavanceerde techniek die verborgen zit in een applicatie. Vaak zijn systemen en technische oplossingen niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar worden door 3D animaties helder in beeld gebracht.

Wat betaalt u voor een Business Video?

We hanteren in principe één basis prijs voor een B2B video. Voor speciale wensen maken wij echter graag een aanbieding op maat. Een vrijblijvende offerte aanvragen of extra informatie opvragen? Bel of mail ons!

Wat betaalt u voor een Business Video?

We hanteren in principe één basis prijs voor een B2B video.

Voor speciale wensen maken wij echter graag een aanbieding op maat.

Een vrijblijvende offerte aanvragen of extra informatie opvragen?

Bel of mail ons!