Beurspresentatie

Presenteer je bedrijf en je producten/diensten op je eigen beursstand. Gebruik deze video voor de website en als aftermovie voor je klanten en prospects. Met een preview van deze video nodig je de volgende keer jouw klanten uit en blik je nog even terug.

 

Beurspresentatie

Een succesvolle deelname aan een (vak)beurs bestaat meer dan alleen maar een goede beursstand. Met een beurspresentatievideo stel je jouw bedrijf, diensten en producten op een heldere manier voor aan klanten en prospects.

De beurspresentatievideo is niet alleen te gebruiken in de eigen beursstand. Plaats het na afloop van de beurs op de bedrijfswebsite als preview voor een volgende keer. Een ideale manier om klanten en prospects terug te laten kijken en om hen alvast warm te maken voor jouw volgende beursdeelname.

Wat betaal je voor een Beurspresentatie?

 

Omdat het maken van een video écht maatwerk is, zijn de prijzen per productie enorm verschillend. Voor speciale wensen maken wij echter graag een aanbieding op maat. Bel of mail ons en je krijgt direct een indicatieprijs voor jouw specifieke videowens!

Offerte aanvragen