Executive Interview

Business Video heeft een speciaal B2B videoformat ontwikkeld: ‘Executive Interview’, bedoeld voor C-level executives en andere bestuurders. In een interview presenteert u uw bedrijfsstrategie, visie en ontwikkelingen en andere belangrijke zaken. Het Executive Interview is ideaal voor zowel interne als externe communicatie.

Executive Interview

Draag uit wat jouw organisatie, dienst of product nu zo onderscheidend maakt. Of licht de visie en strategie van jouw organisatie toe. In een Executive Interview video komen C-level executives en andere bestuurders aan het woord.

Een Executive Interview leent zich uitstekend om de bedrijfsboodschap bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Het is ook een ideale manier om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met de organisatie. Of juist om potentiële medewerkers warm te maken voor jouw organisatie. Het Executive Interview is hét middel voor interne en externe corporate communicatie.

 

Wat betaal je voor een Executive Interview?

 

Omdat het maken van een video écht maatwerk is, zijn de prijzen per productie enorm verschillend. Voor speciale wensen maken wij echter graag een aanbieding op maat. Bel of mail ons en je krijgt direct een indicatieprijs voor jouw specifieke videowens!

Offerte aanvragen