Mission Statement

Business Video richt zich met name op de Business to Business markt met videoproducties en omnimediale concepten.

Naast het maken van video producties, geeft Business Video ook advies om de videocontent strategie van bedrijven en non-profit organisaties doeltreffender te maken.

Waarom Business Video?

Business Video is ontstaan vanuit de gedachte dat iedere organisatie een mediabedrijf is: “Every company is a Media company."

Sinds het digitale tijdperk zijn intrede deed, is het traditionele mediagebruik door professionals gedaald. Zij voorzien steeds minder in hun informatiebehoefte via geprinte (vak)media. Daarvoor in de plaats zijn online media en social media gekomen.

De komst van content marketing (marketing op basis van door organisaties zelf geproduceerde content) in combinatie met inbound marketing heeft voor bedrijven het belang en de rol van de eigen online kanalen (van site tot sociale media) vergroot. Bedrijven communiceren steeds vaker hun boodschappen via eigen sociale media kanalen en creëren op deze manier hun ‘social capital’.

Wat betaalt u voor een Business Video?

We hanteren in principe één basis prijs voor een B2B video. Voor speciale wensen maken wij echter graag een aanbieding op maat. Een vrijblijvende offerte aanvragen of extra informatie opvragen? Bel of mail ons!

Wat betaalt u voor een Business Video?

We hanteren in principe één basis prijs voor een B2B video.

Voor speciale wensen maken wij echter graag een aanbieding op maat.

Een vrijblijvende offerte aanvragen of extra informatie opvragen?

Bel of mail ons!