Over onze organisatie

Business Video produceert binnen enkele dagen een professionele B2B video die volledig gericht is op jouw klanten en prospects. Of het nu een bedrijfspresentatie is, een eventverslag of een inhoudelijk interview: je kunt rekenen op een onderscheidend beeldverhaal.
Naast het maken van video producties, geven de professionals van Business Video ook advies om een doeltreffende videocontent strategie op te stellen. Heb je al een videocontent strategie, maar blijkt die in de praktijk minder succesvol? Ook dan geven wij je op maat gesneden advies, eventueel met implementatiebegeleiding.
Wil je bij Business Video een snelle presentatie opnemen? Dat kan. Daarvoor hebben wij in onze studio zaken als een green screen opnameruimte en autocues.
Liever een dynamische buitenopname van bijvoorbeeld het bedrijfspand of een externe activiteit? Met onze camera drones zorgen wij voor verrassende en aparte beelden.

Waarom Business Video?

Business Video is ontstaan vanuit de gedachte dat iedere organisatie een mediabedrijf is: “Every company is a Media company.”

 

Sinds het digitale tijdperk zijn intrede deed, is het traditionele mediagebruik door professionals gedaald. Zij voorzien steeds minder in hun informatiebehoefte via geprinte (vak)media. Daarvoor in de plaats zijn online media en social media gekomen.
De komst van content marketing (marketing op basis van door organisaties zelf geproduceerde content) in combinatie met inbound marketing heeft voor bedrijven het belang en de rol van de eigen online kanalen (van site tot sociale media) vergroot. Bedrijven communiceren steeds vaker hun boodschappen via eigen sociale media kanalen en creëren op deze manier hun ‘social capital’.

Business Formats

 

Onze formats genereren krachtige en doeltreffende exposure voor jouw bedrijf, diensten en producten. Daarnaast ontwikkelen wij continu nieuwe formats.

Business Ervaring

 

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de B2B-journalistiek en commerciële communicatie. Dat stelt ons als geen ander in staat om voor jou een passende video met de juiste sfeer en de juiste toon te maken.

Business Kwaliteit

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij produceren alle video’s met hoogwaardige apparatuur en software. Zodat jij verzekerd bent van video met de juiste professionele uitstraling.

Team Business Video

Ons team bestaat uit toptalenten op het gebied van camerawerk, videomontage, 2D- en 3D-animaties, aangevuld met ervaren B2B-specialisten uit de commerciële communicatie en journalistiek.